La Diada Castellera torna a omplir la plaça de la Vila per Festa Major

Diumenge, 25 setembre 2022 · 18:02 hores CulturaCultura popularEspecials

Cultura
Cultura popular
Especials

Després de tres anys, els castells han omplert novament la plaça de la Vila per la Diada de Festa Major. Els Castellers del Prat, acompanyats pels Capgrossos de Mataró, Els Castellers de Terrassa i els Castellers de Cornellà, han protagonitzat una diada de retrobament després de la pandèmia i que ha deixat bones sensacions amb els castells descarregats tot i que no s’han completat uns quants d’ells.

Els Castellers del Prat avui tornaven a intentar assolir els seus màxims. En primera ronda han pogut carregar un 2 de 6; en segona ronda, la colla ha tornat a intentar el 3d7 que al 2019 va fer llenya i enguany tot i la base sòlida i tenint-lo a tocar, s’ha desmuntat abans de completar-lo; i, en la tercera ronda, la colla s’ha refet i ha aconseguit carregar un 4 de 6 amb agulla.

Finalment en la ronda de repeticions els potablava han acabat carregant un 3 de 6 amb agulla. A continuació podeu veure tota la crònica a elprat.tv.