Inaugurada l’Exposició Col·lectiva de Festa Major amb l’aportació d’una setantena d’artistes locals

La mostra es podrà veure fins al 30 d’octubre a Torre Muntadas
Divendres, 23 setembre 2022 · 18:43 hores Art i dissenyCulturaEspecials

Art i disseny
Cultura
Especials

Més de setanta artistes han aportat les seves obres i capacitat creativa en fer possible una nova edició de l’Exposició Col·lectiva de Festa Major. Es tracta d’una mostra del talent local on hi tenen cabuda des d’artistes emergents a noms ja consolidats, passant per ciutadania aficionada o col·lectius diversos. Tot plegat treu a la llum la gran quantitat de persones interessades en la cultura i l’art i que, a través de l’exposició, poden teixir relacions entre elles.

L’exposició està organitzada per Unzip Arts Visuals amb la col·laboració de l’associació l’Atòmica i aplega tot tipus d’obres. Pintura, escultura, dibuix… Però també tots els estils i tècniques. Tot plegat en un mateix espai, la Sala d’Art Josep Bages, on les obres es relacionen entre sí, dialogant entre elles, però també amb la qui l’observa.

En total 74 obres diferents que mostren totes les mirades diverses que aporta cada artista a la seva peça. La mostra es podrà veure fins al 30 d’octubre a Torre Muntadas.