Fotos guanyadores del Certamen Fotogràfic Josep Raduà i Torres

Dijous, 22 setembre 2022 · 08:17 hores ActualitatArt i dissenyCultura

Actualitat
Art i disseny
Cultura

L’Associació Gastronòmica i Cultural Les Escarxofes del Prat organitza el Certamen Fotogràfic Josep Raduà i Torres, sota el tema “El Prat de Llobregat: vida quotidiana”. El concurs, obert a tothom, vol ser un homenatge a Josep Raduà, que va ser membre de l’associació.

Ahir dimecres, 21 de setembre, es va inaugurar l’exposició de l’edició d’enguany, amb totes les fotografies presentades al concurs, i es van lliurar els premis a les millors instantànies, una en categoria color i una altra en blanc i negre, premiades cadascuna amb 200 euros. Aquestes que veieu a continuació són les dues fotografies guanyadores:

“Treballs al delta”, de Núria Escobedo.
“Passatge del Mercat i pas de vianants”, d’Isidro Nieto.