El carrer Doctor Soler i Torrens passarà aviat a ser d’un sol sentit de circulació

L'Ajuntament el vol pacificar desviant el trànsit en sentit estació per darrere de la Casa de la Vila i l'església
Dijous, 22 setembre 2022 · 08:43 hores ActualitatSocietatUrbanisme

Un cotxe passant pel c. Doctor Soler i Torrens en direcció Llobregat, únic sentit que tindrà aviat el carrer.

Actualitat
Societat
Urbanisme

L’alcalde del Prat, Lluís Mijoler, ha anunciat que l’Ajuntament està ultimant els tràmits per convertir el carrer del Doctor Soler i Torrens en una via de sentit únic. Mijoler, que va anunciar-ho ahir durant un sopar de l’associació Amics del Prat, va explicar que només es mantindrà el sentit Llobregat, mentre que en sentit estació els vehicles es desviaran per darrere de la Casa de la Vila i l’església de Sant Pere i Sant Pau.

L’objectiu de l’Ajuntament és pacificar un carrer que suporta molt trànsit, fins i tot d’autobusos, malgrat tenir unes característiques que ho desaconsellen, com una amplada molt justa i unes voreres molt estretes.

Futura zona de vianants

Amb el desenvolupament del futur barri de la Seda – Paperera, aquest carrer esdevindrà una zona de vianants, ja que tot el trànsit passarà per darrere de la Casa de la Vila i l’església. Per tant, la conversió del carrer en sentit únic és una mesura provisional que respon a diverses peticions veïnals.

Recentment, en aquesta zona s’ha fet una altra intervenció per pacificar el trànsit i millorar la seguretat i comoditat dels vianants, com ha estat la conversió en plataforma única del tram de calçada que passa per davant de la Casa de la Vila i del Mercat Municipal.