Don Patricio no actuarà per Festa Major per motius de salut i el substituirà Marc Seguí

Dijous, 22 setembre 2022 · 13:17 hores ActualitatCulturaEspecials

Don Patricio.

Actualitat
Cultura
Especials

Don Patricio no estarà present al concert d’aquesta nit al pàrquing de l’estació. El cantant canari de trap ha suspès la seva actuació per motius de salut i en el seu lloc ho farà el mallorquí Marc Seguí.

L’estil musical de Seguí es caracteritza pel to personal i la diversitat, ja que recull trets del pop més actual, de l’indie i del lofi. Sota una estètica colorista i poca-solta, després de poc més d’un any traient singles, en 2021 llança el seu primer treball d’estudi, Thermo Mix, un EP compost per 5 temes i on s’inclou Tiroteo, hit que l’ha fet sonar a mig planeta i que el va fer ser en el seu moment un dels 500 artistes més escoltats del món.

A la fi d’estiu de 2022, més d’un any després de la seva estrena, el tema sumava un Disc de Diamant al Perú, Disc Quàdruple Platí a Mèxic, Disc Triple Platí en USA, Disc de Platí i Or a Colòmbia, Disc de Platí a l’Argentina i Disc d’Or a Xile.