elprat.tv retransmetrà en directe els actes d’inici de la Festa Major

Dijous 22 de setembre, de 18 a 22 h: Toc d'Inici, Cercavila, Esclat, pregó i focs
Dimecres, 21 setembre 2022 · 17:39 hores ActualitatCulturaEspecials

Periodistes d'elprat.tv que conduiran el programa especial: Víctor Asensio, Míriam Roures, Rocío Santaeufemia i Isa Gonzalo Isla.

Actualitat
Cultura
Especials

La televisió local del Prat, elprat.tv, oferirà dijous al vespre un programa especial d’inici de Festa Major, tal com ja va fer en la mateixa ocasió de l’any passat, però enguany amb un desplegament més ampli. De fet, l’any passat es va fer en un context encara de covid, a l’aparcament de l’estació, mentre que aquest any es farà per primera vegada des de la pl. de la Vila.

A partir de les 18 h i fins a les 22 h, elprat.tv oferirà aquest programa en què retransmetrà en directe el Toc d’Inici -que començarà a les 18:30 h a la pl. de la Vila-, la Cercavila d’inici -a la qual anirà seguint des de la pl. de Pau Casals fins a la pl. de la Vila-, l’Esclat (20 h), el pregó de Festa Major (21 h) i els focs d’artifici.

D’aquesta manera, les persones que no puguin assistir a aquests actes d’inici de Festa Major podran seguir-los a través d’aquest programa, que també comptarà amb entrevistes a protagonistes dels diferents actes.