La història es repeteix i l’AE Prat cau al Sagnier

El Prat va perdre contra l'Hércules el segon partit a casa de la temporada. El conjunt pratenc va tornar a mostrar les credencials exhibides en aquest inici de curs, però va pagar molt cares les concessions defensives I L'Hércules va gestionar el gol inicial per sentenciar a la contra.
Dilluns, 19 setembre 2022 · 11:35 hores EsportsFutbolGeneral

Esports
Futbol
General

Prat 0 – Hércules 2: Dylan, (6′); Villacañas, (69′).

AE Prat: Craviotto: Valentín, Héctor Rodríguez, Martos (Elhadji, 73’), Yaya (Coro, 20’); Padilla ((Adri Díaz, 51’) Ufano, 73’)), Uri, Àlex Pla; Bakary (Jordan, 46’), Salvans, Albert Martí.
Hércules: Abad; Raúl Ruiz, Dylan, Roger Riera, Eimil; Maxi Ribero, Cesar Moreno (Sergio Marcos, 54′); Álvaro Herráiz (Sandro, 73′), Míchel Herrero (Marcos Bravo, 73′) Cedrés (Villacañas, 54′), Jack Harper (Ander Vitoria, 60′).

Àrbitre: Monterrubio Torres (Col·legi Aragonès). Va mostrar tarjeta groga als locals Coro i Salvans i als visitants Míchel Herrero i Maxi Ribero.
Municipal Sagnier, 500 espectadors

DECLARACIONS POST-PARTIT

Pedro Dólera, entrenador de l’AE Prat

Valentín, jugador de l’AE Prat

Jordan, jugador de l’AE Prat

Els desitjos de venjança per la primera jornada a casa es van trobar amb la realitat d’un partit que va saltar pels aires als 4 minuts: la defensa del Prat no va estar prou expeditiva per refusar una falta lateral des de la banda esquerra, i Dylan, a la frontal de la petita, va aprofitar el refús per afusellar a boca de gol i desfermar l’eufòria del gairebé centenar d’aficionats herculanos desplaçats.

El Prat va tornar a reaccionar ràpidament a una diana en contra, i 2 minuts després va anotar un gol ben anul·lat per fora de joc d’Àlex Pla en una acció d’estrategia on Abad i el pal van evitar en primera instància la diana d’un Albert Martí que si estava en posició correcta. El Prat es va fer amb el domini de la possessió durant la primera meitat i l’Hércules acceptava de bon grau mantenir l’ordre defensiu i mossegar quan tocava per intentar recuperar en zones perilloses. Raúl Ruiz va rebutjar una centrada des de l’esquerra quan Bakary es preparava per engaltar-la i al minut 20, Yaya va haver de ser substiuït per lesió. Seria el primer dels jugadors que van haver de marxar Bakary al descans, Padilla al 5 minuts de la represa i Adri Díaz a poc del final, van ser canviats per problemes físics. Els de Dólera van buscar el gol, que va estar ben a prop d’arribar amb un refús de Maxi Ribero que va fregar l’escaire propi. L’Hércules també va tenir el 0-2 als peus de Jack Harper, que es va topar amb Craviotto.

A la represa l’escenari no es va modificar: el Prat duia la mànega sense acabar de trobar porteria, davant un Hércules que l’amenaçava a contrapeu. En un escenari desfavorable, la disparitat de criteris en el repartiment de les targetes va acabar d’encendre el Sagnier. Superada l’hora de partit, Albert Martí es va plantar sol davant Abad, que amb un spagat va ser capaç de refusar una ocasió immillorable. El Prat va anar pujant metres i sumant riscos, i l’Hércules ho va castigar en un contraatac dirigit per Álvaro Herráiz. Craviotto va aconseguir detenir el llançament d’Herráiz, però Villacañas va connectar el rebot amb el cap des de gairebé la frontal de l’àrea aprofitant la porteria buida.

Amb dos gols de desavantatge el Prat va posar-ho tot a la graella: amb l’entrada d’Ufano i Elhadji, el Prat va agrupar 5 atacants en primera línia, amb Héctor i Valentín com a centrals i amb Coro i Jordan ocupant tota la banda. Van apretar els potablaves uns pocs minuts, però l’energia va arribar fins al 80. L’escut alacantí, que de vegades tant pesa, ahir va donar solvència a un equip que va començar a fer moure la pilota per tancar la primera victòria de la temporada que li permet colar-se en posicions de play-off. El Prat fins ara, 0 de 6 a casa i 3 de 3 fora, tanca la jornada amb 3 punts, en posició de playout.