Golejada de la Fundació AE Prat en l’estrena a Primera Catalana

Dilluns, 19 setembre 2022 · 12:40 hores EsportsFutbol

Foto: Guillem Borràs

Esports
Futbol

El primer equip femení de la Fundació AE Prat ha guanyat per 5-1 contra el Verdú-Vall del Corb en l’estrena històrica a Primera Catalana. L’equip de Laura Jiménez va ser superior al global del partit i al descans ja manava 2-0, amb gols d’Emma i Estela. Emma, als 2 minuts de la represa, va posar el tercer per a les pratenques. El Verdú va retallar distàncies vora l’hora de joc, i el Prat va tacar la golejada amb els gols de Patri i Yasmina

Laura Jiménez, entrenadora de la Fundació AE Prat

Emma, jugadora de la Fundació AE Prat

LaTerlenka B també guanya el primer partit a Tercera Catalana

El filial de la Terlenka ha superat el Fontsanta-Fatjó (1-0) i s’ha endut els primers tres punts del campionat. L’equip de l’Estruch va endur-se el duel contra el conjunt cornellanenc, recentment descendit, gràcies al gol de Juan Maria Guijarro al minut 80.