Nous reductors de velocitat a la Ronda Sud del Prat

La notícia arriba després de la difusió d’un vídeo sobre Sant Cosme on es veia un jove conduint de forma temerària
Divendres, 16 setembre 2022 · 12:44 hores General

General

L’Ajuntament del Prat instal·larà elements reductors de velocitat a la Ronda Sud de la ciutat i reforçarà els de riu Llobregat. Així ho ha anunciat l’alcalde del Prat, Lluís Mijoler, al ‘Contrasenyes’, l’espai polític de elprat.ràdio, just després de la difusió d’un vídeo sobre Sant Cosme on es veia un jove conduint de forma temerària.

Segons l’alcalde, que ja ho hauria comunicat a l’associació de veïns del barri, aquesta solució tècnica arribarà abans de finals d’any, mentre que el jove ja hauria estat denunciat per la Policia Local.

En aquest sentit, Mijoler reconeix que Sant Cosme té molts problemes, però que gràcies a la implicació de l’Ajuntament està molt millor que altres barris semblants de l’àrea metropolitana i, fins i tot, de Catalunya.

Poden escoltar tota l’entrevista al web del programa: