Damm i la Fundació CRAM convoquen tothom a netejar la platja aquest dissabte

Vol ser una jornada compromesa i alhora festiva, coincidint amb el Dia Internacional de les Platges
Dijous, 15 setembre 2022 · 08:46 hores ActualitatSocietatSostenibilitat

Actualitat
Societat
Sostenibilitat

Estrella Damm i la Fundació CRAM convoquen la ciutadania a “La festa de la platja”, una jornada per conscienciar a la població sobre l’emergència ecològica a què està exposat el Mediterrani. Serà dissabte 17 de setembre, Dia Internacional de les Platges, i l’activitat central serà una neteja de deixalles de la platja. Qui hi vulgui participar pot apuntar-se a través del correu festadelaplatja@damm.es.

Al llarg de la jornada, els participants podran conèixer de primera mà la feina que realitza el CRAM (Centre de Recuperació d’Animals Marins), entitat que assisteix i recupera espècies marines en perill per reintroduir-les al seu hàbitat. En els 25 anys de treball a favor del mar, la Fundació CRAM ha recuperat i alliberat més de 800 tortugues marines i ha realitzat més de 350 assistències a cetacis vius encallats a la platja.

El punt i final a la jornada del proper dissabte el posarà l’actuació en directe que el grup Intana oferirà a la guingueta El Calamar, situada a la mateixa platja del Prat. La banda barcelonina de pop, liderada per la veu de la cantant i compositora Núria Moliner, interpretarà els temes del seu tercer i darrer disc Planeta nou.

La Festa de la Platja se suma a altres accions impulsades per Estrella Damm amb l’objectiu de minimitzar el seu impacte mediambiental i promoure la conscienciació sobre la cura de l’entorn entre la societat. Des de la substitució de les anelles de plàstic que unien els seus packs de llaunes per un nou format d’agrupació elaborat amb cartró 100 % biodegradable a l’eliminació dels plàstics decorats que embolicaven les seves llaunes, per esmentar-ne algunes.