Torna el Prat Nocturn, el millor viatge al passat de la ciutat

Dimecres, 14 setembre 2022 · 12:41 hores CulturaFesta MajorTeatre

Cultura
Festa Major
Teatre

Esgotades totes les entrades en poc més de 15 minuts per una de les cites prèvies a la Festa Major més clàssiques: els recorreguts del Prat Nocturn que organitza l’Arxiu Municipal amb la teatralització del Kaddish. Una activitat on s’expliquen històries del Prat amb una barreja de personatges reals i d’altres de ficticis, però que tenen una base històrica.

En aquesta ocasió recorrerà els carrers del nucli antic, des de la plaça de la Vila fins al Fondo d’en Peixo, tal i com ha explicat la directora de l’Arxiu, Marga Gómez, als micròfons del Planeta Prat.

Una cita que torna al seu format habitual d’itinerari pels carrers del Prat. I és que, a les dues darreres edicions, es va fer un emplaçament fixa. Enguany, el Prat Nocturn serà des de dilluns 19 fins dimecres 21 de setembre en dos torns: a les vuit i dos quarts de deu del vespre. I el darrer dia hi haurà un tercer passi a les set.

Es poden anul·lar les entrades

Després de l’habitual èxit de la venda d’entrades del Prat Nocturn, l’Ajuntament del Prat ha posat a disposició un canal per anul·lar entrades en el cas que, finalment, no es pugui anar a l’activitat. En concret, segons fonts municipals, aquestes persones es poden posar en contacte amb l’Arxiu a l’adreça  patrimonicultural@elprat.cat o al telèfon 934782858 per tal d’anul·lar la seva reserva. En el moment que alliberin les entrades, s’aniran posant a la venda de manera automàtica a la mateixa plataforma de reserva.  

En tot cas, segons el web municipal, no es farà cap llista d’espera i, per tant, es recomana anar consultant el web.