Balanç de 3 medalles pratenques als Europeus de patinatge de velocitat

Dilluns, 12 setembre 2022 · 12:41 hores EsportsGeneralPoliesportiu

Esports
General
Poliesportiu

Els Europeus de Patinatge de Velocitat en pista i circuit disputats a L’Aquila aquesta setmana han finalitzat amb 3 medalles per a esportistes pratencs o del CPV El Prat: plata per a Luisa González i bronze de Nil Llop en categoria absoluta i plata per a Ona Rodríguez en categoria juvenil.

Luisa González, una plata i prop de més medalles

La patinadora del CPV Prat va aconseguir finalitzar en segona posició a la prova d’1 volta sprint, enduent-se la medalla de plata, la primera de la jove pratenca en categoria absoluta. En circuit, ha aconseguit una cuarta posició als 200m i dues cinquenes places als 500m i 1.000 m respectivament.

Foto: CPV El Prat

Nil Llop, bronze a 1 volta i Rafa Heredia prop del TOP10

L’altra medalla pratenca en categoria absoluta també va arribar en la modalitat de 1 volta sprint, on Nil Llop ha assolit la tercera posició. Nil ha acariciat el metall als 3.000m relleus a la americana, obtenint el quart lloc amb Francisco Peula i Sebastián Guzmán, amb qui completava el combinat espanyol. A més, ha aconseguit 4 TOP10 més: 6è als 100m, 7è als 200m i als 500m, i 10è als 1.000m

Per la seva banda, el pratenc Rafa Heredia, del Desliza Vitoria, ha estat 11è als 15.000m eliminació, 12è als 10.000m eliminació i 21è als 10.000m eliminació en circuit.

Ona Rodríguez, plata en categoria juvenil

La jove patinadora ha sumat la medalla de plata a la modalitat de 3.000m relleus a la americana, amb Aitana González, Lola Estrada i Maria Balsa. En el plànol individual, Ona ha aconseguit dos novenes posicions, una als 100m i l’altra a la modalitat d’1 volta sprint

La delegació espanyola ha estat tercera al medaller global, amb un total de 22 medalles (6 d’r, 8 de plata i 8 de bronze) per sota de França i Itàlia.