Més de 8.400 infants i adolescents tornen a les aules aquesta setmana al Prat

Dilluns, 5 setembre 2022 · 17:32 hores EducacióGeneral

Educació
General

Un total de 5.241 nens i nenes d’infantil i primària han començat avui les classes al Prat. L’alumnat d’educació secundària -2.636- ho farà dimecres, mentre que les escoles bressol començaran dijous dia 8 acollint, de moment, 526 alumnes, i amb places encara lliures.

Pel que fa a l’educació postobligatòria, al Prat s’oferten 735 places de batxillerat, 1.975 de formació professional, 115 de programes de formació i inserció (PFI), 48 de l’itinerari de formació específic (IFE), 960 de l’Escola Oficial d’Idiomes i 641 dels ensenyaments per a persones adultes.

El nou curs escolar 2022-2023 ha arrencat una setmana abans del que era habitual i sense mascaretes. I ho fa amb diverses novetats com és el cas de l’horari intensiu de 9 del matí a 1 del migdia o les activitats de lleure gratuïtes que els centres hauran d’oferir fins dos quarts de cinc de la tarda. Alhora també es comença a implementar el nou currículum escolar que pretén donar un impuls a l‘ensenyament per competències i treballar d’una forma més transversal si bé les escoles i instituts  tindran un any de moratòria per fer aquest canvi.