L’AE Prat arrenca la temporada amb derrota per la mínima

El pratenc Guillem Naranjo es converteix en el botxí del Prat davant el Deportivo Aragón
Dilluns, 5 setembre 2022 · 18:56 hores EsportsFutbol

Fotografia Instagram AE Prat

Esports
Futbol

Aquest diumenge ha arrencat la temporada 2022-2023 al grup tercer de 2aRFEF amb una Associació Esportiva Prat que no ha pogut començar amb bon peu. El conjunt pratenc ha perdut en l’estrena de la lliga per la mínima, 0 a 1, davant el Deportivo Aragón, el filial del Reial Saragossa, en partit disputat al Municipal Sagnier.

Un partit que s’ha decidit amb un solitari gol d’un potablava i ex de l’equip la passada temproada. El davanter Guillem Naranjo, aquesta temporada al conjunt aragonès, ha estat l’autor del gol de la victòria aragonesa a falta de cinc minuts pel final de la primera part després de transformar una falta directe comesa sobre ell mateix. Una acció que ha comportat l’expulsió del defensa Ramón Marimón per vermella directa i que el Prat hagués de jugar amb un home menys durant tota la segona part. A la represa, al segon temps, s’ha igualat el domini i a la recta final només ha tingut un dominador el partit, el Prat, que s’ha bolcat a l’atac per aconseguir l’empat i gairebé ho aconsegueix en diverses ocasions, però sense encert de cara a porteria.

El Prat s’estrena en la 15a posició després de la primera jornada i encara el seu primer partit de visitant el proper cap de setmana contra l’Alzira valencià, un rival que també ha perdut en aquesta primera jornada de lliga contra el Badalona Futur.

Escolta les declaracions post partit:

Declaracions Pedro Dólera

Declaracions Guillem Naranjo

Entrevista Héctor Rodríguez a El Prat Esports

Reportatge a elprat.tv