Tres ferits lleus en un accident a la cruïlla d’Avinguda Verge de Montserrat i Jaume Casanovas

Divendres, 2 setembre 2022 · 11:27 hores ActualitatSeguretat

Actualitat
Seguretat

Un accident de trànsit entre un vehicle i una motocicleta ha deixat un balanç de tres persones ferides lleus de diferent consideració. Els fets van ocórrer, ahir, a la tarda, a la confluència entre l’Avinguda Verge de Montserrat i el carrer de Jaume Casanovas, quan un vehicle es va saltar l’stop i va topar contra una motocicleta, segons fonts oficials.

Com a resultat de l’accident, el conductor de la motocicleta va patir una fractura de clavícula i la persona que anava d’acompanyant una ferida al turmell. Ambdues persones van haver de ser traslladades a l’Hospital de Bellvitge. Per la seva part, la persona conductora del vehicle va patir cremades lleus en disparar-se l’airbag. Va ser atès al CUAP Disset de Setembre.

Als llocs dels fets es van desplaçar els Serveis d’Emergència, Bombers i agents de la Policia Local que van fer un test d’alcoholèmia i drogues a la persona del vehicle. El resultat va donar negatiu. Tot i això, la persona conductora del vehicle ha quedat denunciada per causar l’accident.