Tot a punt per una Festa Major de cinc dies a la ciutat

Don Patricio, Rosa López, Azucar Moreno, Agoney, Suu, La Fúmiga, Javiera Mena i artistes locals com Poncelam, Elena Grueso o Pigmy són alguns dels artistes que actuaran durant la Festa Major del Prat
Dijous, 1 setembre 2022 · 17:44 hores CulturaCultura popularEspecials

Cultura
Cultura popular
Especials

La ciutat escalfa motors per la seva Festa Major del Prat, per fi, sense restriccions després de la pandèmia de la covid. De fet, per gaudir-la al màxim, la festivitat local durarà cinc dies, un més del que era habitual.

Així, la plaça de la Vila recupera la centralitat que mereix per obrir la festa dijous 22 amb el tradicional Toc d’Inici i l’Esclat de Festa Major amb tota l’exhibició de cultura popular que, un any més, elprat.tv oferirà en directe amb un programa especial. Castells, danses, foc i gegants, música i cercaviles que donaran pas al pregó del periodista radiofònic Sique Rodríguez, amant del Prat.

Cinc dies de Festa Major que comptarà amb diferents escenaris per tota la ciutat, entre ells, el CEM Julio Méndez que s’estrena per ubicar diferents activitats del barri de Sant Cosme així com el concert de Rosa López, divendres a la nit.

L’ex concursant d’Operación Triunfo i representant a Eurovision serà una de les artistes que passaran per la ciutat al llarg d’aquests cinc dies. Veterans de renom com ‘Los Diablos’ i el seu ‘Rayo de sol’ o les ‘Azucar Moreno’ compartiran cartell amb artistes del panorama musical actual com Don Patricio, Suu, Agoney, Ladilla Rusa, Javiera Mena, La Fúmiga, ChivoChivato, entre d’altres. A més, els artistes locals tindran una bona representació amb Poncelam, Elena Grueso o Pigmy.

Pel que fa el cartell de Festa Major, ha estat dissenyat per Núria Oreja, @n_o_c a les seves xarxes. És una artista visual pratenca centrada en la fotografia artística, que treballa principalment la modificació de la realitat per crear una nova realitat amb les seves imatges.

Pel que fa els tradicionals mocadors i banderes, estaran disponibles a partir del dia 19 de setembre a diferents espais municipals.

Tots els detalls de la Festa Major al web municipal.