S’acaba la pretemporada i l’AE Prat afronta ja l’inici del campionat de lliga a la 2aRFEF

L'equip tanca la preparació del nou curs amb un balanç de cinc victòries, dos empats i una derrota
Dimarts, 30 agost 2022 · 10:39 hores EsportsFutbol

Esports
Futbol

El Municipal Sagnier ha acollit aquest cap de setmana la presentació del primer equip de l’AE Prat per la temporada 22-23. Una cita clàssica cada any que serveix per presentar davant l’afició la nova plantilla de l’equip i que sempre serveix de punt i final de la pretemporada amb el darrer amistós de preparació.

El conjunt potablava inicia un nou curs amb un projecte amb diverses novetats, tant a la plantilla com en el club, a l’estadi amb la nova graderia o en la imatge corporativa del club amb les noves equipacions i el redisseny de l’escut.

Tot plegat després d’una pretemporada que ha deixat un balanç molt positiu i bones sensacions en el joc de l’equip. Dels 8 partits disputats el conjunt pratenc ha guanyat en 5 ocasions, n’ha empatat dos i ha perdut un, en aquest darrer enfrontament amistós. L’equip va patir també l’eliminació de la Copa Catalunyen els vuitens de final als penals després d’empatar contra el Sant Cristobal en el temps reglamentari.

Nova plantilla, mateixos objectius

Pel que fa a la confecció de la plantilla, aquesta temporada continuen 8 jugadors de l’any passat. Carlos Craviotto, Javi Martos o Alberto Padilla, el gruix dels capitans continua excepte Guzmán i d’entre totes les incorporacions d’equips de segona i tercera RFEF, hi ha tres retorns, els d’Àlex Pla, el pratenc Pablo Ufano i Elhadji Baldeh. Una sèrie de canvis que deixen una plantilla molt competitiva, amb més pólvora a la davantera i molta versatilitat en el joc.

Una competitivitat que ha quedat demostrada en l’últim amistós disputat contra l’Hospitalet al Sagnir, que, tot i la derrota per un penal a l’inici de la segona part i deixant el marcador 0 a 1, els de Pedro Dólera han lluitat fins a l’últim moment amb ocasions de gol.

S’acaba la preparació

Amb la presentació de la plantilla i el darrer amistós es posa punt i final a la pretemporada. El conjunt entrenat per Pedro Dólera afronta ara l’arrencada dels campionat de lliga a la 2aRFEF, la quarta divisió estatal, formada per 5 grups de 18 equips. El grup on estarà el Prat, el tercer, ha patit canvis aquest estiu respecte a la temporada anterior. Els equips valencians han tornat a formar-hi part juntament amb els catalans i balears i una part dels aragonesos. Això deixa, a priori, un grup més complicat per l’AE Prat, que manté l’objectiu de la permanència i intentar lluitar per estar el més amunt possible.

Aquest diumenge comença la lliga i els pratencs rebran la visita del filial del Saragossa al Municipal Sagnier a partir de les 7 de la tarda. Un partit amb retrobament, el del davanter potablava i ex del Prat la passada temporada, Guillem Naranjo. Un partit que es podrà seguir en directe a través de la retransmissió del Prat Ràdio en l’inici de la nova temporada del Prat Esports.

Recupera el reportatge d’elprat.tv en el següent enllaç