Des d’avui ja es poden demanar els abonaments gratuïts de Rodalies i mitja distància

Es podran utilitzar entre l’1 de setembre i el 31 de desembre
Dimecres, 24 agost 2022 · 08:39 hores SocietatTransport

Societat
Transport

Els abonaments gratuïts es podran aconseguir a través de l’aplicació de Renfe Rodalies, el web de la companyia, les màquines d’autovenda o les taquilles de les estacions. Les persones usuàries hauran de deixar una fiança de 10 euros per  a Rodalies i de 20 euros per mitja distància que es podran recuperar un cop s’acrediti que s’ha realitzat un mínim de 16 viatges durant el temps que estigui activa aquesta mesura, fins el 31 de de desembre. En el cas dels trens d’alta velocitat i els Avant, que tenen una bonificació del 50%, aquest període s’amplia un mes, fins el 31 de gener del 2023.

Podeu consultar totes les condicions a la plana web de Renfe.

La resta de títols tindran un descompte d’entre el 30  i el 50%

Els nous preus s’aplicaran igualment durant el mateix període: de l’1 de setembre al 31 de desembre. La T-Usual i la T-Jove, que són d’ús il·limitat, passaran a costar la meitat, és a dir, 20 i 40 euros respectivament. En el cas dels títols multiviatge com la T-casual la reducció serà del 30% i tindrà un preu de 7,95 euros. La T-Familiar, la T-Grup i la T-Dia mantindran el mateix preu.

Pel que fa a la caducitat, tots els títols adquirits el 2022 -amb o sense descompte- seran vàlids fins al 15 de gener de 2023.