La Policia Local estrena nova unitat canina per combatre l’incivisme a la via pública

Parcs i jardins, accés de vehicles al municipi i locals d'oci són els tres objectius del servei
Dimarts, 16 agost 2022 · 11:37 hores SeguretatSocietat

Seguretat
Societat

El cos policial del Prat ha posat en marxa aquest cap de setmana una nova unitat canina que actuaràbàsicament en tres àmbits: garantir la convivència a l’espai públic -especialment parcs i jardins-, els accessos en vehicle a diversos espais del municipi i locals d’oci problemàtics. Es tracta de situacions que s’han agreujat durant la pandèmia.

La unitat canina intervé d’una forma que no pretén ser invasiva sobre la persona sospitosa de consumir substàncies a la via pública. En cas que es detecti algun tipus de droga aleshores s’interposa una sanció administrativa de com a mínim 600 euros.

Des del cos local no es descarta fer ús de la unitat canina per esdeveniments amb una presència multitudinària com la Festa Major.