Óscar Martínez aconsegueix una meritòria cinquena posició en els 10 km marxa del mundial sub-20

L'atleta pratenc ha acabat amb un temps de 43:20:83, gairebé dos minuts per sota de la seva marca personal. El guanyador de la prova ha estat el turc Mazlum Demir amb 42:36:02.
Dimecres, 10 agost 2022 · 11:26 hores ActualitatEsportsPoliesportiu

Actualitat
Esports
Poliesportiu

El pratenc Óscar Martínez ha estat cinquè en els 10 km marxa del mundial sub-20 que s’ha disputat a Cali. El marxador català, debutant en la prova, ha acabat amb un temps de 43:20:83. Una cinquena posició que hagués pogut ser una tercera, però l’estratègia triada per l’esportista pratenc no va ser la més convenient. Tot i això, Martínez ha assenyalat que surt reforçat i amb lliçó apressa:

El guanyador i medalla d’or ha estat el turc Mazlum Demir amb un temps de 42:36:02. El segon classificat ha estat l’algerià Ismail Benhammouda, que ha fet 42:42:49. El podi l’ha tancat el turc Hayrettin Yildiz amb un registre de 43:07:95. Una cursa que ha estat marcada per l’alta humitat, un aspecte que ha beneficiat al pratenc, ja que la seva preparació va tenir en compte aquest aspecte:

A partir del pròxim any, Martínez passarà a la categoria sub-23 i farà la distància original, que són els 20 km. Pel seu cap passa poder disputar l’europeu que se celebrarà a Espoo (Finlàndia) del 13 al 16 de juliol: