L’AE Prat guanya (1-2) a L’Hospitalet i passa de ronda a la Copa Catalunya

L'AE Prat s'ha imposat 1 a 2 al CE l'Hospitalet amb gols de Pau Salvans (minut 11) i Dani Molina (minut 77).
Dilluns, 8 agost 2022 · 11:50 hores ActualitatEsportsFutbol

Actualitat
Esports
Futbol

L’AE Prat ja és equip de segona ronda de la Copa Catalunya després de guanyar a l’Hospitalet a l’Estadi Municipal de Futbol de L’Hospitalet.

El conjunt de Pedro Dólera s’ha avançat en el marcador amb un gol de Pau Salvans des del punt de penal en el minut 11.  Un marcador que ha pogut ser més ampli, a la primera part, si no hagués estat per les bones actuacions del porter de l’Hospitalet, Adrià Aliaga.  A la segona part les forces s’han anivellat i, a la hora de partit,  el conjunt riberenc ha aconseguit l’empat a través d’en Sehou Sarr, que minuts abans havia substituït en Marc Pedraza. Seguidament, tots dos equips han gaudit de bones ocasions per avançar-se en el marcador. Un intercanvi de cops, on el Prat ha sortit vencedor, ja que en el minut 77 Dani Molina ha engaltat, des del punt de penal i lliure de marca, una pilota nascuda d’una jugada per banda dreta.

El marcador ja no s’ha tornat a moure més i l’AE Prat ja espera rival per a la següent ronda. Aquest sortirà de l’eliminatòria entre el CP San Cristóbal i el Terrassa FC, que es disputarà el dimecres 10 d’agost.