AE Prat – Real Zaragoza Deportivo Aragón per arrencar el campionat a la 2aRFEF

S'ha sortejat el calendari de partits del grup 3 de 2aRFEF per aquesta temporada pel conjunt pratenc que debutarà al Sagnier
Divendres, 5 agost 2022 · 12:01 hores EsportsFutbol

Fotografia Twitter AE Prat

Esports
Futbol

L’Associació Esportiva Prat ja coneix el calendari de la 2aRFEF per la temporada 2022-2023 després del sorteig realitzat a la seu de la Reial Federació Espanyola de Futbol.

El campionat de lliga a la categoria arrencarà el cap de setmana del 3 i 4 de setembre i el conjunt pratenc l’iniciarà a casa rebent al Deportivo Aragón, filial del Reial Saragossa al Municipal Sagnier. Un enfrontament especial davant un potablava, el davanter i ex del Prat la passada temporada, Guillem Naranjo, que milita aquest curs al club aragonès. A la segona jornada de lliga i primer desplaçament l’equip haurà de visitar el camp de l’Alzira de València.

En el calendari de la competició no hi haurà cap aturada fins a la darrera jornada del 2022 a excepció del 12 i 13 de novembre. L’últim partit de l’any serà el 18 de desembre amb la visita del Prat al camp del Terrassa (encara a Ca n’Anglada per la impossibilitat d’utilitzar l’Olímpic de Terrassa fins al gener). La lliga s’aturarà durant dues setmanes pel Nadal i el primer partit del 2023 pels pratencs serà el 8 de gener al Sagnier contra el Lleida Esportiu. La primera volta de 2aRFEF acabarà el cap de setmana del 14 i 15 de gener amb la visita de l’Olot al Prat. Mentre que el campionat de lliga acabarà el cap de setmana del 13 i 14 de maig i l’AE Prat el finalitzarà visitant l’Olot.

Un calendari que s’ha fet esperar després que aquest dijous 4 d’agost acabés el termini que havia donat la RFEF als club per complir amb tots els requisits establerts per oficialitzar les seves inscripcions a la competició.

L’AE Prat, com la resta d’equips catalans, està enquadrada al grup 3 de 2aRFEF, un grup que enguany ha patit una reestructuració. Amb els set catalans (Prat, Manresa, Terrassa, Lleida, Espanyol B, Olot i Badalona Futur, antic Llagostera) segueixen els quatre club balears (Peña Deportiva, Formentera, Mallorca B i Ibiza Islas Pitiusas), s’incorporen els conjunt valencians que també seran quatre (València-Mestalla, Hèrcules d’Alacans, Alzira i Atlético Saguntino), i els equips aragonesos han quedat repartits en dos grup i en el tres queden els més propers com l’Ebro, el Teruel i el Saragossa B.

Amb la desaparició de l’Extremadura de la competició ha quedat lliure una vacant a 2aRFEF al grup 5 que ara ha sortit a subhasta. Sense limitació geogràfica, l’equip que més mèrits aconsegueixi l’aconseguirà i haurà de competir al grup cinquè.  

Pots consultar el calendari sencer del grup 3 de 2aRFEF clicant aquí.