Dos nous focs tornen a cremar zones de matolls i canyes des de dissabte

L'últim foc ha estat aquesta nit i se sospita del mateix home que ja va ser detingut divendres per la Policia Local
Dimarts, 2 agost 2022 · 10:49 hores Actualitat

Actualitat

Els bombers han apagat aquest vespre un foc provocat a una parcel·la d’AENA, a l’avinguda Pepa Colomer, a tocar del Parc Nou. És una zona on ja fa setmanes que s’han declarat diversos incendis que se sospita que serien provocats per un home veí del Prat. Si bé divendres la Policia Local va aconseguir detenir l’home gràcies a la col·laboració ciutadana, el sospitós ja estaria en llibertat. Segons ha pogut saber El Prat Ràdio, el jutge el va deixar en llibertat dissabte, després que la fiscalia no demanés càrrecs contra el presumpte piròman, investigat per un delicte d’incendi forestal.

Menys de 24 hores després, es va tornar a declarar un foc a una parcel·la davant del parc Nou i on va cremar una hectàrea de matolls i canyes. El foc d’avui ha estat a una zona diferent d’on s’han declarat els focs dels darrers dies, però també pertany a AENA i no tenen ús. Se sospita que l’autor dels focs és el mateix home, que també estaria involucrat en la crema de contenidors al nucli urbà.