Medalles pratenques als Jocs Mundials de Policies i Bombers de Rotterdam

Hi han competit José García Vega, agent de policia local al Prat, i Jordi Arias, policia local pratenc a Sant Cugat
Dilluns, 1 agost 2022 · 13:00 hores EsportsPoliesportiu

Jordi Arias en el podi dels 5km marxa

Esports
Poliesportiu

Aquest diumenge, 31 de juliol, ha acabat una nova edició a Rotterdam els Jocs Mundials de Policies i Bombers on ha ahgut representació pratenca amb el triatleta potablava del Triplay Prat, Jordi Arias, policia local a Sant Cugat del Vallés, i l’agent de la Policia Local del Prat, José García Vega. Els dos estan aconseguint medalles en les seves respectives categories.

Tant Arias com García Vega han participat en les modalitats dels 5km marxa i els 10.000m en pista. El triatleta del Triplay Prat ha estat plata, subcampió del món, en la cursa dels 5km marxa en pista i bronze en els 10km llisos en pista, tot en la categoria màster +45. Mentre que José García Vega ha estat campió dels 5km marxa i medalla de plata als 10.000m llisos en la categoria +55. Per la seva banda Jordi Arias també ha participat en la prova del biatló, la combinació de la cursa a la pista i el tir de precisió amb pistola (una disciplina on només hi participen els agents de policia) on ha estat quart classificat en la final. I també ha competit en la disciplina de triatló en la prova que tancava aquesta edició dels Jocs on no ha entrat al podi per poc després de ser quart classificat en la seva categoria

Aquesta és la segona vegada que Jordi Arias competeix en un Mundial, ja hi va participar al 2013 a Belfast, mentre que en els Europeus hi ha competit dues vegades, al 2010 a València, i al 2012 a Tenerife. Per la seva banda, José García Vega també n’ha disputat dos Jocs Mundials de Policies i Bombers on ha aconseguit medalles en tots dos.

José Garcia Vela amb la seva medalla d’or en els 5km marxa