L’AE Prat debuta en la pretemporada guanyant l’Espanyol B per 0 a 1

L'equip pratenc mostra una molt bona imatge en el primer test de preparació
Dilluns, 1 agost 2022 · 11:30 hores EsportsFutbolGeneral

Esports
Futbol
General

L’Associació Esportiva Prat ha disputat el primer partit de pretemporada aquest diumenge després de dues setmanes d’entrenaments. EL debut ha estat en un bon partit dels pratencs que han derrotat per la mínima (0-1) a l’Espanyol B a la Ciutat Esportiva Dani Jarque de Sant Adrià.

Un amistós que s’ha decidit gràcies al gol d’Albert Martí al minut 17 de la primera part. El partit ha arrencat amb uns primers minuts de domini del conjunt ‘perico’, però ràpidament el Prat ha capgirat aquestes primeres sensacions i ha arribat el gol de Martí. Just després d’avançar-se en el marcador, els potablava han vist com l’Espanyol hauria pogut empatar el partit amb una jugada que ha resolt molt bé el porter pratenc, Craviotto. La primera part del partit ha acabat igualada, amb alguna arribada del Prat mitjançant Pau Salvans, però sense moure el marcador.

A la segona part, els canvis han estat els protagonistes en els dos equips, que han acabat canviant tot l’equip titular. El Prat s’ha trobat molt còmode en aquest segon temps i ha dominat el joc i controlat la pilota, però ja sense que el marcador es mogués. Un primer partit amistós on el cos tècnic del Prat ha pogut comptar amb la pràctica totalitat de la plantilla i només ha tingut la baixa d’Àlex Pla.

Bones sensacions en aquesta pretemporada

Ha estat un molt bon primer test de pretemporada pel Prat davant un rival de la mateixa lliga i un dels equips més potents de la categoria. La pretemporada dels pratencs continua i aquest ha estat el primer dels set amistosos previstos en aquestes setmanes prèvies a l’inici del campionat a la 2aRFEF. El proper partit, però, no serà amistós, l’equip visitarà el camp de l’Hospitalet per disputar l’eliminatòria de setzens de final de la Copa Catalunya el pròxim dissabte 6 d’agost. La resta de partits de pretemporada previstos seran: 3 d’agost al camp del Sabadell, 10 d’agost fora davnt el Vilafranca, 13 d’agost a casa davant el Castelldefels, el dia 20 també al Sagnier contra la Muntanyesa, el 21 al camp del Vilassar i tancarà la pretemporada amb la presentació davant l’afició al Sagnier contra l’Hospitalet de nou el 28 d’agost. L’inici del campionat de lliga a la 2aRFEF serà el cap de setmana del 3 i el 4 de setembre, tot i que encara no s’ha fet el sorteig del calendari de la competició.