Carlos Ortiz i Iker Prieto, protagonistes als Campionats d’Espanya d’estiu de natació

Dimecres, 27 juliol 2022 · 12:07 hores EsportsPoliesportiu

CArlos Ortiz, el segons per l'esquerra, Iker Prieto, el primer a la dreta

Esports
Poliesportiu

Aquest darrer cap de setmana s’ha celebrat a les instal·lacions del Club Natació Sabadell el Campionat d’Espanya júnior i absolut d’estiu amb bons resultats pels nedadors júniors pratencs del Club Natació Barcelona, Carlos Ortiz i Íker Prieto.

Ortiz ha estat campió d’Espanya júnior dels 800m lliures amb un temps de 8 minuts, 18 segons i 97 dècimes i també or en els 1500m lliures amb una marca de 15 minuts, 49 segons i 46 dècimes. El potablava també ha estat subcampió d’Espanya júnior en la prova dels 400m estils i bronze en els 400m lliures.

Pel que fa a Íker Prieto, ha estat campió d’Espanya júnior dels 100m braça amb un temps d’1 minut, 3 segons i 87 dècimes, marca que representa també el rècord del campionat en categoria júnior i la seva millor marca personal. Ha estat també quart classificat en els 200m braça i desè en la prova absoluta dels 50m braça i primer júnior, tot i que no va poder obtenir medalla en ser una distància només absoluta.

Els dos pratencs també han aconseguit la medalla de bronze format equip en el relleu 4x100m estils amb la resta dels seus companys del CN Barcelona (Dídac Martínez i Joan Cortadellas).