Bons resultats de l’esport pratenc en triatló i marxa atlètica

Dimarts, 19 juliol 2022 · 12:35 hores General

Òscar Martínez

General

Aquest cap de setmana pasat, el Prat Triatló ha aconseguit bons resultats en el Campionat d’Espanya de duatló cros, triatló cros i aquatló, que s’ha celebrat a la localitat d’Almazán (Castella i Lleó).

Álex López ha estat tercer d’Espanya juvenil d’aquatló i, juntament amb Max Sánchez i Sergio Caballero, subcampió per equips. A la categoria de grups per edat, Mentxu Diez ha estat campiona d’Espanya i Víctor Dobaño segon a la franja de 50 a 54 anys. Pel que fa al triatló cros, també en categoria de grups per edat, Pati Pons ha estat campiona d’Espanya i Albert Torres campió a la franja de 45 a 49. Finalment, en duatló cros, Arnau Monzonís ha estat segon d’Espanya Junior i Jan Gallardo, Marc Crosa i Gerard Rodríguez s’han proclamat campions juvenils per equips. A la categoria de grups per edat, novament, Pati Pons i Albert Torres han guanyat a la franja de 45 a 49. La cirereta al pastís l’ha posat Miguel Ángel Martínez, proclamant-se campió d’Espanya a la franja de 60 a 65 anys.

D’altra banda, l’atleta pratenc Òscar Martínez s’ha proclamat campió d’Espanya sub 20 dels 10 km marxa, amb un temps de 45 minuts i 18 segons. Martínez ha aconseguit aquest resultat en el Campionat d’Atletisme a l’aire lliure sub 20 que s’ha disputat a Torrent (País Valencià) i que el classifica per al mundial sub 20 que es disputarà a la ciutat de Cali, Colòmbia.