Comencen les obres de la plataforma única davant de la Casa de la Vila i del Mercat

Els treballs, que estaran acabats abans de Festa Major, obliguen a tallar el trànsit i desviar diverses línies d'autobús.
Dilluns, 18 juliol 2022 · 11:01 hores ActualitatSocietatUrbanisme

Actualitat
Societat
Urbanisme

Aquest matí han començat les obres per convertir en plataforma única la calçada que passa just per davant de la Casa de la Vila i del Mercat Municipal. D’aquesta manera, la plaça de la Vila quedarà tota al mateix nivell, fins arribar a la façana de l’Ajuntament.

Aquesta operació, que estarà enllestida abans de Festa Major, s’emmarca en el procés de pacificació de l’espai públic i de prioritzar la comoditat i seguretat dels vianants que està duent a terme l’Ajuntament. Les obres obliguen a desviar diverses línies d’autobús.

Un cop acabades les obres, els vehicles podran seguir-hi passant, però hauran de disminuir la velocitat ja que es trobaran amb una petita rampa per sentit. A més, el paviment, que serà d’asfalt, estarà pintat seguint el patró gràfic i de colors de la resta de la plaça. Això donarà als conductors una sensació que estan trepitjant una zona amb prioritat per a vianants, la qual cosa també els farà disminuir la velocitat.

A continuació podeu mirar un dibuix en planta que mostra com quedarà la transformació d’aquest sector: