L’Ajuntament ofereix 11 noves places d’agent de Policia Local, almenys 4 per a dones

Divendres, 15 juliol 2022 · 08:26 hores ActualitatEconomiaOcupació

Actualitat
Economia
Ocupació

L’Ajuntament del Prat ha obert un nou procés per seleccionar 11 places d’agent de la Policia Local, que se sumaran a altres 11 agents que es van incorporar recentment. D’aquestes noves places, quatre s’han reservat exclusivament per a dones, ja que es vol feminitzar progressivament el cos. Els requisits d’alçada mínima i límit d’edat ja no existeixen.

Les persones que vulguin presentar-s’hi ho podran fer a l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana (OIAC), a la Casa de la Vila, o bé telemàticament, a través de l’oficina virtual d’elprat.cat. A la tardor arrencaran les proves (de cultura general i de temari policial) i les persones que les superin es podran incorporar després a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya el gener de 2023 per formar-se com a agents i, posteriorment, s’incorporarien a la plantilla de la Policia Local, durant un any en modalitat de pràctiques.

Per poder-se presentar a aquesta convocatòria cal ser major d’edat, tenir nacionalitat espanyola, disposar del carnet de conduir B1 (de cotxe) i A2 (de motos) i del títol de l’ESO, graduat escolar o equivalent, i no tenir antecedents penals.