L’Hospital de Bellvitge instal·la un piano al vestíbul de consultes externes

Està a disposició de pacients, acompanyants i professionals del centre que el vulguin tocar
Dimarts, 12 juliol 2022 · 11:03 hores ActualitatCulturaMúsica

Actualitat
Cultura
Música

A fi de millorar l’acollida del públic, l’Hospital Universitari de Bellvitge (HUB) ha instal·lat un piano de mitja cua al vestíbul de consultes externes. Cedit per l’Associació Pianos Vius, entitat cultural sense ànim de lucre, el piano està a disposició de tota la comunitat de l’hospital –pacients, acompanyants i professionals del centre- que el vulguin tocar.

Aquesta iniciativa forma part del projecte d’“HUBmanització” de l’hospital, que té per objectiu millorar l’experiència assistencial des de totes les perspectives, tot unint professionalitat amb humanitat.

Segons Martí Pericay, de l’Associació Pianos Vius, “els hospitals són un lloc on les emocions estan a flor de pell i on la música pot ajudar a canalitzar-les de la millor forma possible”.