En marxa les obres per fer plataforma única als carrers Sant Boi i Viladecans

Dimarts, 12 juliol 2022 · 08:34 hores ActualitatSocietatUrbanisme

Obres al c. Viladecans.

Actualitat
Societat
Urbanisme

Fa uns dies que estan en marxa les obres per convertir en plataforma única amb prioritat per a vianants els carrers de Sant Boi i Viladecans. Els treballs van en la línia de la recent reforma del carrer de Sant Pere, també convertit en plataforma única, i l’objectiu és crear una zona o “superilla” pacificada al voltant d’aquest carrer, limitada per Verge de Montserrat, Gaiter del Llobregat, Frederic Soler i Enric Morera. L’únic carrer del sector que mantindrà la secció de voreres més calçada serà el de Pau Casals.

Arbres al carrer Viladecans

El carrer de Viladecans, més ample que el de Sant Boi, acollirà arbres -actualment no en té-. A més, a tots dos carrers es renovarà l’enllumenat, s’endreçaran les instal·lacions aèries existents i s’actuarà en els serveis soterrats.

Està previst que les obres acabin passat l’estiu.