Recepció oficial a l’Ajuntament a elprat.ràdio, millor ràdio local de Catalunya de 2022

L’alcalde Lluís Mijoler destaca la tasca de servei públic i d’informació veraç dels mitjans de comunicació municipals
Divendres, 8 juliol 2022 · 10:15 hores ActualitatSocietat

Actualitat
Societat

El saló de plens de la Casa de la Vila va acollir ahir a la tarda una recepció oficial a la plantilla i persones col·laboradores de l’emissora municipal, elprat.ràdio (91.6 FM), que aquest mes ha estat nomenada millor ràdio local de Catalunya als Premis de Comunicació Local 2022.

A la recepció van ser presents l’alcalde del Prat, Lluís Mijoler, i diversos regidors i regidores membres del Consell d’Administració de El Prat Comunicació SL, així com la plantilla completa de l’empresa municipal El Prat Comunicació –que elabora els mitjans elprat.ràdio, elprat.tv, elprat.digital i la revista “el Prat”– així com col·laboradors i col·laboradores de l’emissora municipal, que van omplir el saló de plens.

Mijoler va mostrar l’orgull de la ciutat de tenir un mitjà públic de qualitat reconeguda com elprat.ràdio i va defensar la feina periodística d’oferir a la ciutadania informació de proximitat i veraç, en temps de “fake news”.

Durant la recepció també van prendre la paraula el director gerent del Prat Comunicació, Imanol Crespo; el cap d’informatius de la ràdio, Luis Rodríguez; la cap d’Esports, Míriam Roures; la conductora del magazín matinal Planeta Prat, Isa Gonzalo; i el cap tècnic, Juan Carlos Muñoz. Tots ells van agrair la tasca de treballadors i treballadores, de les persones que han passat per l’emissora en els seus 20 anys d’història i dels col·laboradors i col·laboradores que, de manera desinteressada, aporten la seva feina a la ràdio pratenca.

Tot seguit podeu veure el vídeo complet de la recepció: