Estudiants d’arts en viu del Prat fan els Treballs de Fi de Grau amb el suport del Teatre L’Artesà i La Capsa

Escolteu les entrevistes a elprat.ràdio (91.6 FM)
Dijous, 7 juliol 2022 · 12:43 hores ActualitatCulturaEducació

Trobada global a La Capsa, el mes de maig passat, amb l'artista Sara Serrano.

Actualitat
Cultura
Educació

El Treball de Fi de Grau (TFG) és la darrera baula de la forma­ció superior en els graus universitaris i marca l’inici cap a l’etapa professional. El Teatre L’Artesà, juntament amb La Capsa i L’Escola d’Arts en Viu, ofereixen la possibilitat d’acompanyar l’alumnat d’estudis superiors d’arts en viu de la ciutat en aquest moment de transició.

El projecte es va posar en marxa el 2020 i ofereix suport en les diferents fases del treball: conceptualització, cessió d’espais d’assaig, disseny de la producció tècnica i comunicació. També es promou la trobada entre es­tudiants per compartir experiències i contribuir a l’aprenentatge col·lectiu.

Els 5 treballs d’aquest curs

El Teatre L’Artesà ha donat suport ja a 5 TFG des de l’inici del projecte. Aquest curs s’han acompanyat dos: el projecte del jove artista escènic i musical Fermí Herrero —que va des­envolupar i estrenar al març Búnker, un monòleg teatral a partir de la bio­grafia de Toteking— i el de la Irene Pérez Muñoz, que va gestar el seu TFG d’Arts Escèniques i va realitzar la gravació d’En Canal, un migmetratge en clau teatral.

Des de La Capsa s’ha donat su­port a tres projectes: durant el 2021 es va acompanyar el Treball de Fi de Màster del compositor i músic Carlos García Reche, donant-li suport en la gravació d’una llibreria virtual per a clavicèmbal; aquesta temporada és el cas d’Airam Dionis, amb el seu TFG La discapacitat visual en la música i el re­cital final La flauta a través del temps. I de l’Anna Sánchez, amb Els trastorns mentals i la música i el concert final que tindrà lloc al juliol a La Capsa, on el públic s’endinsarà en el seu uni­vers sonor a través de composicions pròpies i projeccions.

Entrevistes als i les estudiants

Tot seguit podeu escoltar les entrevistes que el magazín matinal Planeta Prat d’elprat.ràdio (91.6 FM) ha fet a diferents estudiants que han rebut el suport del Teatre L’Artesà i La Capsa per al seu TFG.

Irene Pérez Muñoz. Migmetratge En Canal:

Fermí Herrero. Monòleg teatral Búnker:

Airam Dionis. Recital La flauta a través del temps:

Anna Sánchez. Els trastorns mentals i la música: