Gisela Berzosa, medalla de bronze al Campionat d’Espanya per equips

La gimnasta de l'Associació Esportiva Rítmica Prat Cor Blau ha aconseguit la tercera posició absoluta a l'exercici de cèrcol
Dilluns, 4 juliol 2022 · 15:01 hores EsportsPoliesportiu

Esports
Poliesportiu

Gisela Berzosa ha aconseguit la medalla de bronze al Campionat d’Espanya per equips disputat a Saragossa aquest cap de setmana. La jove gimnasta pratenca s’ha endut el metall a l’exercici de cèrcol, gràcies a la tercera posició obtinguda a la final, amb una puntuació de 24.550, per darrere de la càntabra Paola de Castro (24.567) i la valenciana Angels Venancio (24.917). A la preliminar, Gisela també va ser tercera, amb una puntuació de 23.750.

A l’altre exercici amb què participava en els campionats, el de pilota, Gisela Berzosa ha estat 15ª a la prova preliminar. A la classificació per equips, Rítmica Prat Cor Blau ha finalitzat en 12ª posició.