Aprovat definitivament l’enllaç directe entre l’autopista del Garraf i el Prat

És només una part del projecte de connexió entre el Cinturó Litoral i la C-32, aturat des de fa anys
Dimecres, 29 juny 2022 · 10:33 hores ActualitatEconomiaInfraestructures

Plànol del projecte.

Actualitat
Economia
Infraestructures

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (MITMA) ha aprovat definitivament el projecte de traçat de terminació de les obres “Prolongació de l’Autovia del Baix Llobregat entre el Cinturó Litoral i l’autopista C-32”.

El gruix d’aquesta obra, que porta molts anys inacabada, és una autovia de 2,26 km, anomenada B-25, que connectarà l’autovia del Baix Llobregat, o Cinturó Litoral, a l’altura de Cornellà, amb l’autopista del Garraf (C-32) a Sant Boi.

Un dels molts projectes complementaris a aquesta obra és la terminació de l’anomenat vial del Centre Direccional, al Prat. Aquesta carretera, pràcticament acabada des de fa anys però tancada al trànsit, és la continuació de la B-250, vial que connecta la Pota Sud de les rondes de Barcelona amb l’entrada a la ciutat per la rotonda de la ronda de Llevant, rodejant pel nord el centre comercial Carrefour.

La terminació d’aquest vial i la construcció de diferents connexions de la nova B-25 entre Sant Boi i el Prat ha de millorar els accesos a la nostra ciutat des de l’autopista del Garraf, que actualment són molt indirectes.