Troben al Prat el cotxe que va atropellar un vianant a la Zona Franca el 23 de juny

El propietari del vehicle n'ha donat la ubicació a la Guàrdia Urbana de Barcelona, que investiga si era ell qui conduïa en el moment de l'atropellament
Dilluns, 27 juny 2022 · 12:22 hores ActualitatSeguretatSocietat

Tweets de la Guàrdia Urbana.

Actualitat
Seguretat
Societat

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha localitzat el cotxe blanc implicat en l’atropellament del dia 23 de juny a la Zona Franca. El cos policial havia fet una crida a la col·laboració ciutadana a trobar-ne el conductor i, quatre dies després, ha fet públic que han localitzat el cotxe al Prat.

Segons la Guàrdia Urbana, el propietari del vehicle es va adreçar ahir diumenge al vespre a dependències policials per informar on estava estacionat el cotxe. Aquest home n’és el conductor habitual, però no està clar si era ell qui conduïa en el moment de l’atropellament, per la qual cosa la investigació continua oberta.

Els fets es van produir al carrer E de la Zona Franca, quan el vehicle blanc va atropellar un vianant que va quedar ferit de gravetat i va ser traslladat a l’Hospital de Bellvitge.