L’AE Prat és molt a prop de tancar la seva plantilla

El conjunt potablava ha anunciat oficialment 20 membres de cara a la propera temporada
Dilluns, 27 juny 2022 · 18:21 hores EsportsFutbolGeneral

Esports
Futbol
General

A l’AE Prat sempre s’ha dit que, pel que fa als fitxatges, cal enllestir la feina aviat per poder avançar-se a equips amb més recursos i, perquè no dir-ho, gaudir d’uns pocs dies de tranquil·litat i vacances abans de tornar als entrenaments. Enguany no serà l’excepció, i a finals de Juny, les peces que falten per completar el puzzle de la temporada 22-23 es poden comptar amb els dits d’una mà. Amb el capítol de marxes i renovacions tancat (a espera de veure què succeeix amb Batanero), el Prat ha anunciat en els darrers dies fins a vuit incorporacions: Aitor Mújica, Valentín Merchán, Coro, Uri González, Dani Molina, Miguel Fernández, Jordan i Elhadji, que torna 6 temporades després.

EL MERCAT 22/23 DE L’AE PRAT

Fitxatges (11): Ramon Marimón (Terrassa FC), Albert Martí (Europa), Ufano (Hèrcules), Elhadji (Cerdanyola), Valentín (Badalona), Dani Molina (Pobla de Mafumet), Aitor Mújica (Peralada), Uri González (Europa), Miguel Fernández (Badalona), Coro (Europa), Jordan (Manchego Ciudad Real)

Renovacions (9): Craviotto, Martos, Adri Díaz, Héctor Rodríguez, Padilla, Pau Salvans, Yaya, Pau Rosales,

Baixes (14): Genís Blasco (Sant Andreu), Miki Puerto (Vilafranca), Guzmán (Sant Andreu), Lucas Pariente (Oviedo Vetusta), Kuku, Yeray SabariegoEscoruela (Formentera), Xavi Civil, Gerard Font, Grasa, Guillem Naranjo, One, Dani Espada, Guido Ratto

Augmenta el nombre de renovacions

La lleugera pujada del pressupost ha permès retenir a jugadors que, en les circumstàncies dels darrers anys, difícilment haurien continuat a la disciplina del conjunt potablava. En total, fins ara, han estat 9 les renovacions, una xifra més gran respecte les darreres dues temporades i similar a anys anteriors.

Divendres, confimació de les inscripcions dels clubs i obertura de les possibles places vacants

La configuració a 2RFEF encara és enlaire, ja que podrien existir altres vacants més enllà de la de l’Extremadura. Els equips participants en les categories RFEF tenen fins al 30 de juny per resoldre les denúncies per impagaments d’aquest curs. En cas de no poder-ho fer, perdran la categoria. Diferents informacions apunten a la situació límit del Costa Brava, i clubs d’altres grups encara no haurien resolt les seves dificultats econòmiques. En cas d’aparèixer places lliures, equips catalans de 3RFEF, com Badalona o Girona B, optarien a fer-se amb elles.