El Terlenka presenta un equip ambiciós pensant en lluitar per l’ascens a 1ª Catalana

L'equip entrenat per Carlos Rodríguez ja ha tancat la seva plantilla de cara a la temporada vinent. Una desena llarga de renovacions i la incorporació d'"expatriats" de nivell fan disparar la il·lusió a l'Estruch
Dilluns, 27 juny 2022 · 18:21 hores EsportsFutbol

Esports
Futbol

El CB Terlenka ha anunciat al llarg d’aquests darrers dies la configuració de la plantilla de cara al curs 2022-23. Tot i que la filosofia terlenkista es manté intacta, es tracta d’un dels anys on patirà més modificacions. La primera i més evident a la banqueta: Raul Muñoz deixa el club després de 9 temporades, les 5 darreres com a entrenador del primer equip. El seu substitut és un vell conegut de la casa i il·lustre del futbol pratenc com Carlos Rodríguez, que ja va dirigir el primer equip de la Terlenka les temporades 13-14, 14-15 i 15-16.

Raúl Muñoz s’acomiada de la Terlenka a El Prat Esports

Pel que fa a la plantilla, bona part del bloc continuarà vestint la samarreta blava, ja que són 16 els jugadors que han renovat. Alguns dels puntals de l’equip, com Álex Ruiz i Sergi Cadena fan el salt de categoria: ambdós marxen a la UE Sants, equip recentment descendit de Tercera a Primera Catalana. La Terlenka ha realitzat fins a sis fitxatges: de l’Atlètic Prat Delta provenen ‘Gato’, Álex Martos i Dani Gómez; i del Viladecans de 1ª Catalana arriben noms coneguts com Isma Cabello, ‘Chechi’ Preciado i Xavi Galan. Completen la llista de nous jugadors Oriol Prat, procedent del filial, i Licinio Rey, del juvenil. El repte no és altre que lluitar per l’ascens a Primera Catalana en una categoria on hi haurà equips d’entitat com Gavà, Sant Ildefons o Vista Alegre entre d’altres.

El mercat 22-23 de la Terlenka

Renovacions (16): Ricard Arqueros, Marc Pacheco, Juanfran, Albert Peral, Joan Mas, Chechi Rodríguez, Edgar Gómez, Álex Alonso, Rubén Coronel ‘Rubencillo’, Gerard Alonso, Iván López ‘Coca’, Aitor Azparren, Alberto, Álex Quiñones, Adrián Valdivia i Mario Sánchez

Incorporacions (8): Iván Rincón ‘Gato’ (Atlètic Prat Delta), Dani Gómez (Atlètic Prat Delta), Álex Martos (Atlètic Prat Delta), Isma Cabello (Viladecans), Xavi Galán (Viladecans), ‘Chechi’ Preciado (Viladecans); Oriol Prat (Terlenka B), Licinio Rey (Terlenka Juvenil)

La pretemporada arrenca el 17 d’agost

La Terlenka encetarà els entrenaments de preparació de la temporada el dimecres 17 d’agost a l’Estruch. La pretemporada s’allargarà durant 4 setmanes i s’hi disputaran fins a 7 amistosos: el 24/8 contra el Legends L’H, el 27/8 contra el Sector Montserratina, el 31/8 contra l’Espluguenc, el 4/9 davant el Parc, el 7/9 enfront del Ciudad Cooperativa i el 10/9 contra l’Avià. El dia 21, entre la primera i la segona jornada, està previst un vuitè i darrer amistós contra el Molins de Rei.