Javier Lorente aconsegueix una plata als campionats d’Espanya d’atletisme

L'atleta pratenc ha guanyat el metall a la prova dels 4x400 metres amb l'Hospitalet At.
Dilluns, 27 juny 2022 · 19:14 hores EsportsGeneralPoliesportiu

Esports
General
Poliesportiu

Els campionats nacionals d’atletisme disputats a Nerja aquesta setmana han deixat una de les notícies de la temporada a l’esport pratenc: l’atleta Javier Lorente ha estat medalla de plata als 4×400 relleus amb l’Hospitalet Atletisme. L’equip riberenc (format per Daniel Ponce, Joan Moreno, Ignacio Flaquer i el propi Javier Lorente) va assolir un temps de 3:10:05, una tercera posició que va esdevenir segona després de la desqualificació de la Reial Societat. Lorente va ser l’encarregat del darrer relleu, contribuint al resultat de l’Hospitalet en mantenir a ratlla els intents d’avançament del Pamplona Atletismo. Abans Lorente havia aconseguit classificar-se per a la final dels 400 metres tanques, on va finalitzar en sisena posició amb un temps de 51:55

TOP10 del CVP El Prat a la lliga nacional sub15

El CVP El Prat ha finalitzat la lliga nacional de clubs amb la disputa de la darrera jornada a Pamplona. Tant l’equip masculí com femení de 1ª divisió han finalitzat en sisena posició, mentre que l’equip femení de segona divisió ha estat novè. Aquest mateix cap de setmana, el pratenc Rafa Heredia (Desliza Vitoria) ha aconseguit la tercera posició al III Marató d’Albacete, una prova en què el CPV va estar representat per Noelia Martínez, David Camargo i Daniel Sánchez.