L’AE Prat presenta un nou projecte esportiu i econòmic

Divendres, 17 juny 2022 · 08:05 hores ActualitatEsportsFutbol

Actualitat
Esports
Futbol

L’Associació Esportiva Prat ha presentat a l’hotel Ciutat del Prat el nou projecte esportiu i econòmic del club per a les properes temporades. Una nova etapa que estarà comandada pel nou vicepresident de l’àrea econòmica i esportiva, Xavier Vilajoana. Aquest nou rumb neix amb el repte de professionalitzar el club en totes les seves àrees.

L’AE Prat afronta el proper curs amb un increment important de al voltant de 150 nens i nenes al futbol base de l’entitat, gràcies a l’acord de fusió amb l’Atlètic Prat Delta i que ha fet integrar gran part dels equips de base de l’Atlètic en la nova estructura.

En l’acte també s’ha presentat la nova imatge corporativa del club, amb el nou escut modernitzat que ja es llueix a les noves equipacions i una nova tipografia exclusiva per a la pàgina web i les xarxes socials.