Ajuntament i patronal es proposen millorar els polígons industrials del Prat

Mobilitat i serveis, claus per a la competitivitat d'aquests sectors urbans
Dijous, 16 juny 2022 · 12:26 hores ActualitatEconomiaEmpresa

Actualitat
Economia
Empresa

L’Ajuntament del Prat i l’associació patronal El Prat Empresarial abordaran la millora de les zones industrials al municipi en una taula de treball que es constituirà properament. Així ho han acordat en una reunió presidida per l’alcalde, Lluís Mijoler, i amb la presència del president de l’entitat empresarial, Jordi Morera, el tinent d’alcalde de Desenvolupament Econòmic, Juan Carlos Moreno, entre altres membres del consistori i de l’empresariat local.

En aquesta reunió ja s’han apuntat alguns dels objectius, que passen per millores en mobilitat i serveis per tal de potenciar espais com el Parc de Negocis Mas Blau I i II. Segons Lluís Mijoler, “mirarem quines millores urbanístiques podem fer per tal de millorar la competitivitat d’aquest polígons”.

La reunió també ha abordat el desenvolupament del sector Enkalene i el paper que haurà de jugar el futur Eixample Nord en l’àmbit industrial. Segons Jordi Morera, “la nostra percepció és que hi ha naus industrials que a l’Ajuntament li consten com ocupades, però en les quals no hi ha activitat. El primer que cal fer és fer un estudi en profunditat per poder abordar el tema amb coneixement”.

D’altra banda, Mijoler ha traslladat al Prat Empresarial l’augment de contractacions menors per part de l’Ajuntament a empreses locals, que ha passat del 33 al 42 % en els últims dos anys.