L’AE Prat apuntala el projecte de la temporada vinent

Amb les confirmacions dels darrers dies, ja son prop d'una desena de jugadors anunciats de cara a la propera temporada. Aquest dimecres el club realitzarà un acte oficial on presentarà el nou projecte de club
Dimarts, 14 juny 2022 · 09:00 hores EsportsFutbolGeneral

Esports
Futbol
General

Després d’unes setmanes d’impass provocat per les modificacions a l’organigrama del club, l’AE Prat ha assolit velocitat de creuer a l’hora d’anunciar els membres que conformaran el projecte esportiu de la temporada 2022/23. El 2 de Juny es va anunciar la primera renovació, la de Pepe Delgado, i l’endemà, la continuïtat de Pedro Dólera. Des de llavors, en qüestió de 10 dies s’han realitzat fins a 22 anuncis de renovacions, baixes o fitxatges. Dels membres de la plantilla d’aquest any, els únics dels quals no es coneix el seu futur és Batanero. La Secretaria Tècnica del club pratenc ha anunciat també els dos primers fitxatges del mercat d’estiu, el davanter Albert Martí, procedent de l’Europa, i el defensa Ramón Marimón que arriba del Terrassa. Aquesta setmana entrant haurien d’anunciar-se noves incorporacions, entre elles el molt probable retorn del pratenc Pablo Ufano.

Moviments d’estiu a l’AE Prat

Fitxatges (2): Ramon Marimón (Terrassa FC), Albert Martí (Europa)

Renovacions (9): Craviotto, Martos, Adri Díaz, Héctor Rodríguez, Padilla, Pau Salvans, Yaya, Pau Rosales,

Baixes (14): Genís Blasco (Sant Andreu), Miki Puerto, Guzmán (Sant Andreu), Lucas Pariente, Kuku, Yeray Sabariego, Escoruela (Formentera), Xavi Civil, Gerard Font, Grasa, Guillem Naranjo, One, Dani Espada, Guido Ratto

Escolteu les valoracions de part dels renovats:

Pedro Dólera

Pepe Delgado

Craviotto

Javi Martos

Padilla i Héctor Rodríguez

Dimecres, presentació oficial del projecte 2022-23

Aquest cap de setmana el Prat ha presentat les noves samarretes i ha inaugurat de manera oficial la graderia lateral del Sagnier. El conjunt pratenc reestilitza el seu escut i deixa de vestir Joma, tal com havia fet les darreres 8 temporades, i passa a Puma. Aquest dimecres vinent, el Prat realitzarà a l’hotel Ciutat del Prat una presentació oficial del projecte de la pròxima temporada.