Doble or de Gisela Berzosa a la Copa Catalana de rítmica; bronze a la Copa d’Europa per a Sofia Aguayo (Prat Triatló)

El cap de setmana poliesportiu pratenc ha estat marcat per aquestes dues importants actuacions individuals
Diumenge, 12 juny 2022 · 16:18 hores EsportsPoliesportiu

Esports
Poliesportiu

Sofia Aguayo, atleta del Prat Triatló 1994, ha obtingut la medalla de bronze en categoria absoluta a la prova de la Copa d’Europa que s’ha celebrat aquest mateix dissabte a Coimbra. La triatleta ha marcat un temps de 56:01 minuts, per darrere de la nord-americana Lydia Russell (55:56) i de la francesa Mathilde Gautier, que s’ha proclamat campiona amb un temps de 55:45. Ara mateix, Aguayo ocupa la segona posició al rànquing europeu i la tercera al rànquing mundial de la categoria.

Dos ors de Gisela Berzosa a la Copa Catalana

La gimnasta pratenca del Ritmica Prat Cor Blau Gisela Berzosa ha aconseguit dues medalles d’or a la fase final de la Copa Catalana individual en categoria absoluta, celebrada aquest cap de setmana a Tarragona. La jove gimnasta ha sumat els dos ors en les modalitats de cèrcol i pilota.

Les properes cites per a la pratenca ja seran competicions nacionals: el Campionat d’Espanya Individual Autonòmic (22-23 juny), a A Corunya i el Campionat d’Espanya per equips a Saragossa, que es disputarà a entre finals de juny i principis de juliol i on hi competirà amb la seva companya del Rítmica Cerdanyola, Eva Jiménez.