Espigoladors ja ha recuperat més de 2 milions de kg de fruites i verdures

Des dels seus inicis, l'any 2015, l'entitat pratenca ha servit més de 6,6 milions de racions d'aliments
Dijous, 9 juny 2022 · 09:19 hores ActualitatAgriculturaComerç

Actualitat
Agricultura
Comerç

Espigoladors, entitat ubicada al Prat i dedicada a espigolar els camps, és a dir, collir les fruites i verdures que, per diversos motius, queden descartades als conreus, ja n’ha recuperat més de 2 milions de kilos des dels seus inicis, l’any 2015.

Espigoladors, que transforma aquestes fruites i verdures en aliments, treballa conjuntament amb pagesos i pageses, entitats socials i persones voluntàries.

Altres xifres: aigua, CO2, racions…

A banda dels més de 2 milions de kg d’aliments recuperats en aquests 7 anys, Espigoladors també ha aconseguit les següents xifres: 1.444 tones de CO2 evitades, 1.338 milions de litres d’aigua estalviats, 6.600.531 racions de 300 gr. d’aliments servits, 233 productors i productores compromeses i 1.370 accions de sensibilitzaicó #jonollenço