Seat adjudica quatre noves peces a la planta del Prat

Els sindicats creuen que això és un senyal que l’automobilística aposta per consolidar la fàbrica pratenca, on hi treballen 1.200 persones
Dimarts, 7 juny 2022 · 13:05 hores ActualitatEconomiaEmpresa

Actualitat
Economia
Empresa

Seat manté la seva aposta pel Prat amb l’adjudicació de quatre noves peces a la planta de components. Es tracta de les primeres de sis noves peces que es fabricaran a la planta de la ZAL del Prat, on actualment treballen unes 1.200 persones.

Una de freda i una de calenta

Amb aquesta incorporació, els sindicats creuen que s’avança en la consolidació de la planta, que al febrer va rebre un gerro d’aigua freda en saber-se que el motor elèctric del Grup Volkswagen finalment es fabricarà a Hongria i no al Prat. Ara es redreça la situació i molts dels llocs de feina que llavors van perillar, ara es consoliden. Així ho creu el president del Comitè d’Empresa Intercentres de Seat, Matías Carnero.

El cotxe elèctric, futur immediat

Tot plegat mentre el cotxe elèctric agafa volada i és ja el futur immediat de la planta de Martorell, on el 2025 començarà la producció d’aquest tipus de vehicles per a Seat, Cupra i Skoda. Això també comporta una altra amenaça per als llocs de feina: Seat assegura que fabricar vehicles elèctrics requereix un 30 % menys d’hores i, per tant, no és sorprenent que el seu president,  Wayne Griffiths, digués fa unes setmanes que l’arribada del cotxe elèctric a Martorell podria deixar sense feina unes 2.800 persones.

Els sindicats són conscients d’aquesta situació plantejada per l’empresa i ja fa mesos que negocien com podria ser la sortida de la plantilla que pot quedar-se sense feina. En aquest sentit, l’arribada de les noves peces al Prat rebaixa el nombre de persones afectades i, segons Carnero, s’està treballant perquè les persones que marxin de l’empresa ho facin a través de prejubilacions i fórmules que no siguin traumàtiques per a la plantilla.

Nou conveni laboral

La notícia de l’adjudicació de les peces s’ha conegut mentre el comitè d’empresa negocia amb SEAT el conveni laboral per als popers anys. Els sindicats reclamen una millor distribució de la feina i l’actualització dels salaris, tenint en compte l’IPC, però també per compensar els sacrificis de la plantilla durant la pandèmia i la crisi dels semiconductors de fa uns mesos.

Precisament la crisi dels semiconductors, que va deixar sense xips moltes empreses, ja gairebé no té conseqüències. A la planta de components del Prat ja hi treballa la plantilla completa i el 20 de juliol acaba l’ERTO vigent per a part dels treballadors i treballadores de l’automobilística a la resta de factories.