L’atur cau al Prat per sota del 10 %

La desocupació baixa un 29 % el darrer any al nostre municipi
Dijous, 2 juny 2022 · 08:41 hores ActualitatEconomiaOcupació

Actualitat
Economia
Ocupació

La tendència general positiva pel que fa a les dades de l’atur també es deixen notar al Prat. Així, la taxa de desocupació al nostre municipi al mes de maig ha caigut per sota del simbòlic 10 %, situant-se en un 9,8. Això suposa un descens de l’atur del 29,1 % respecte del maig de l’any passat. Actualment, al Prat hi ha poc més de 3.000 persones a l’atur.

Aquesta caiguda ha estat lleugerament superior a la del conjunt del Baix Llobregat, que ha estat del 26,8 %, però una mica inferior a la de l’àrea metropolitana, que ha arribat al 30.9 %. En el conjunt de Catalunya, el descens ha estat del 27,8 %.

Es disparen els contractes indefinits

La nova legislació espanyola ha afavorit un fort augment dels contractes indefinits. Així, a l’abril es van produir a la nostra ciutat 1.009 contractes indefinits més que a l’abril de l’any passat un 329.7 % més. El 41.6 % de tots els contractes que es van signar el passat mes d’abril van ser indefinits.