Arrenca la Lliga Nacional absoluta de patinatge i Gisela Berzosa, campiona de Catalunya a Torredembarra

Gisela Berzosa aconsegueix el títol de campiona de Catalunya i el bitllet pel Nacional absolut i tres medalles pratenques en el Campionat català sub18 d'atletisme
Dimarts, 31 maig 2022 · 11:02 hores EsportsPoliesportiu

Fotografia CPV El Prat

Esports
Poliesportiu

Aquest cap de setmana ha tingut lloc les dues primeres jornades de la Lliga Nacional sènior de patinatge amb la participació del Club Patinatge de Velocitat el Prat. Les dues jornades s’han disputat a Navarra i en primera divisió masculina, el club pratenc ha acabat en la tercera posició de la general després de la jornada en pista exterior i la de pista indoor. Una tercera posició gràcies als resultats com el de la parella Nil Llop i Santiago Navarrete que han estat primers classificats en la prova dels 500m relleus a l’americana, Llop ha estat segon en els 10.000m eliminació i en la prova indoor dels 2000m relleus, la tripleta formada per Nil Llop, Gastón Moreno i Santiago Navarrete han estat tercers classificats.

En la primera divisió femenina, el club pratenc ha estat cinquè en la general amb la tercera posició de Teresa Moreno en la prova dels 10.000m puntuació com a resultat més destacat. La parella Moreno i Ona Rodríguez han estat cinquenes en els 500m relleus a l’americana, mateixa posició per la tripleta formada per Moreno, Rodríguez i Julia Espín en els 200m relleus indoor.

Les següents dues jornades se celebraran aquí, el 2 i 3 de juliol al Prat la prova dels 100m i la resta al circuit de Sant Boi.

Berzosa, nova campiona de Catalunya absoluta

En gimnàstica rítmica, s’ha disputat el Campionat de Catalunya absolut a Torredembarra aquest cap de setmana on la gimnasta pratenca del Rítmica Prat Cor Blau, Gisela Berzosa, ha estat campiona de Catalunya formant equip amb Eva Jiménez del Rítmica Cerdanyola. Una medalla d’or gràcies a les dues primeres posicions als exercicis de cèrcol i pilota aconseguides per les dues gimnastes. Tant Berzosa com Jiménez, han aconseguit el bitllet pel proper campionat d’Espanya absolut que tindrà lloc del 30 de juny al 3 de juliol a Saragossa.

Fotografia de Rítmica Prat Cor Blau

Medalles potablava al Campionat de Catalunya sub18 d’atletisme

I en atletisme, medalles pratenques al Campionat de Catalunya sub18 que s’ha celebrat a les pistes El Congost de Manresa. L’atleta del Pratenc Associació d’Atletisme, Ainhoa Pinilla, ha estat medalla de plata, subcampiona de Catalunya, en la prova del llançament de javelina amb una millor marca de 35 metres i 60 centímetres i també va ser quarta classificada en el llançament de pes amb un millor registre de 12m i 11cm. D’altra banda, Daniel Montes ha estat bronze, tercer en el podi, en el llançament de disc amb un llançament de 42m i 70cm. Altres resultats destacats del campionat han estat els quarts llocs d’Àlex Cemborain i Berta López en els 10km marxa en pista i en el llançament de martell. I la tercera medalla pratenca ha estat en el Campionat de Catalunya de relleus celebrat a Palafrugell aquest diumenge. L’equip masculí del 4x400m sub18 format per Roger Sieiro, Alex Cano, Rubén Rodríguez i Daniel Montes han estat bronze amb un temps de 3:45.40.  

Fotografia de Periòdic Delta