El CB Prat es classifica per a la Final a 4 d’ascens a Copa Catalunya

Dilluns, 30 maig 2022 · 17:57 hores BàsquetEsports

Bàsquet
Esports

El sènior femení del CB Prat s’ha proclamat campió de la fase d’ascens i disputarà el proper cap de setmana la Final a 4 per ascendir a Copa Catalunya. El conjunt pratenc depenia de si mateix a la darrera jornada, ja fos guanyant al seu partit, o amb una derrota del Petropinto, el seu rival directe, quelcom que finalment va succeir i que va permetre l’equip de Dani Colell jugar el darrer partit de l’any al Joan Busquets sense pressió i celebrar la fita sobre el parquet.

El Prat no entrava en les travesses de l’ascens, però ha realitzat una campanya de menys a més que acabat amb matrícula, finalitzant la lliga regular en segona posició (amb una única derrota a la segona volta) i esdevenint campiones del seu grup de fase d’ascens, amb un balanç de 4 triomfs i 2 derrotes.

El destí final del CB es decidirà en 17 hores

La Final a 4 es disputarà aquest cap de setmana (4 i 5 de Juliol) al pabelló Maria Victor de Palau Solità i Plegamans. El CB Prat disputarà la segona semifinal (19:00) davant l’Osona, just després d’haver-se jugat la primera entre el Sant Gervasi i el Vilanova. Diumenge, amb molt poc marge de descans, arribarà el torn per al duel per la 3ª i 4ª plaça (10:30) i la gran final, prevista per a les 12:30 del migdia.

A priori, únicament l’equip campió obtindrà l’ascens a Copa Catalunya, però a l’horitzó apareixen altres possibles pujades de categoria, sigui per compensar l’ascens del Grup Barna a LF2, per renúncies d’altres conjunts, o reconfiguracions de categoria. En qualsevol cas, jugadores i cos tècnic insisteixen en el fet que el Prat hi arriba amb res a perdre i la convicció de gaudir d’una experiència històrica per l’entitat.