El Bàsquet Pratenc es queda a les portes de l’ascens i haurà d’esperar esdeveniments

El Bàsquet Pratenc veu com s'escapa l'ascens a Primera Catalana per l'average perdut amb el Llefià i ara espera que la FCBQ atorgui plaça als millors segons classificats
Dilluns, 30 maig 2022 · 15:55 hores BàsquetEsportsGeneral

Bàsquet
Esports
General

El Pratenc ha estat ben a prop d’aconseguir pujar a Primera Catalana. La derrota a la penúltima jornada davant el Llefià va frustrar l’ascens matemàtic i va obligar a dependre d’una carambola. L’equip d’Albert Valldosera va guanyar diumenge al matí al Farners (67-59) i esperava la derrota del Llefià davant el Santpedor per poder ascendir. Els badalonins, però, van guanyar amb escreix (77-53) per fer valer el bàsquet average particular (Llefià i Pratenc han compartit balanç, 4-2) i ser l’equip triomfador d’una de les Fases d’Ascens més igualades de la categoria.

El Pratenc encarà manté l’esperança de pujar

Tal com publicava a xarxes socials a la prèvia de l’encontre final, al Pratenc són optimistes amb l’opció d’acabar assolint l’ascens. Tot i no ser encara oficial, la FCBQ es planteja ampliar els grups de Primera Catalana a 13 o 14 equips, quelcom que implicaria ‘repescar’ als millors segons classificats de Segona Catalana. El Pratenc és el 6è segon millor classificat de les Fases d’Ascens, i per tant, necessitaria que es conformessin grups de 14 equips per poder competir a Primera Catalana el curs vinent. La decisió federativa oficial podria prendre’s en les pròximes 48 hores.