Cap de setmana d’èxits poliesportius pratencs

El cap de setmana ha deixat un bon grapat de resultats rellevants per a esportistes i equips pratencs en patinatge de velocitat, natació, atletisme i taekwondo
Dissabte, 21 maig 2022 · 12:09 hores EsportsPoliesportiu

Esports
Poliesportiu

El CPV El Prat aconsegueix 8 medalles als Campionats d’Espanya

El club pratenc ha finalitzat en segona posició el Campionat d’Espanya júnior i sènior de patinatge de velocitat en pista celebrat a Pamplona. El balanç final és de 3 ors (3000m relleus americana amb l’equip format per Hannah Llop, Luisa González, Teresa Moreno i Ainoa Carreño; Luisa González als 200m dual; i novament Luisa González als 500m), 3 plates (Nil Llop als 500m; Nil Llop als 1.000m; Luisa González als 1.000m) i 2 bronzes (Teresa Moreno als 10.000m puntuació eliminació; Nil Llop als 200m dual). El pratenc Rafa Heredia, patinador del Deseiza de Vitòria, ha obtingut un or als 3.000 m i dues plates: una als 10.000m eliminació i una altra als 10.000m eliminació/puntuació.

El nedador Carlos Ortiz, medallista múltiple als Campionats d’Espanya d’aigues obertes

El pratenc ha estat un dels protagonistes dels Campionats disputat a Banyoles: ha obtingut l’or en categoria absoluta, formant part de l’equip de relleus mixtes del CN Barcelona, el seu club. A categoria Júnior, Carlos ha estat tercer als 5km i setè als 10.000km. La disputa dels campionats d’Espanya també ha servit en paral·lel per celebrar els campionats de Catalunya, on Carlos Ortiz ha aconseguit l’or als 5 i 10km a categoria Junior 2.

El Pratenc AA organitza els Campionats de Catalunya de promoció

La pista d’atletisme Moisés Llopart ha acollit un any més els campionats de Catalunya promoció en categories sub10, sub12, sub 14 i sub 16. La competició, de caràcter oficial i capdal al calendari de l’atletisme base, ha comptat amb la participació de més de 1400 atletes de 16 clubs diferents. El millor resultat per al Pratenc AA ha estat la 4ª posició global assolida per l’equip femení en categoria sub12.

Triplet de medalles per al Taekwondo de la ciutat

Els campionats de Catalunya de Taekwondo han deixat 3 medalles per a esportistes pratencs, totes 3 de diferent color i obtingudes per diferents taekwondokes: l’or de Sara El Harche (DoJon Gimnàs); la plata per a Xavi Diaz (GymStudio Fran Martín) i el bronze assolit per Lucia Domínguez (GymStudio Fran Martín).